Mantelzorgchalet

Een chalet als mantelzorg oplossing

Zoek je een comfortabele en redelijk geprijsde mantelzorgchalet? Een mantelzorgchalet biedt vele voordelen. Zo kan de mantelzorgchalet bij de zorgbehoevende worden geplaatst, zodat dagelijkse ondersteuning binnen handbereik is. Ons aanbod heeft alle voorzieningen om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig en geborgen voelt. Onze mantelzorgchalets zijn de ideale keuze voor wie een betaalbare en toegankelijke mantelzorgwoning zoekt.

Wat is een mantelzorgchalet?

In een mantelzorgchalet woont een verzorger, die meestal in de nabijheid van degene die zorg ontvangt wordt geplaatst. Het biedt een mogelijkheid voor gezinnen om bij elkaar te blijven terwijl ze hulp ontvangen, en biedt hen ook meer persoonlijke ruimte en privacy dan andere thuiszorgopties.

Bij D&G Mantelzorgwoningen zetten we ons in om de best mogelijke mantelzorgwoningen te bieden. Met onze mantelzorgchalets kunnen gezinnen een woning kiezen die aan hun behoeften voldoet en binnen hun budget past. We streven naar een veilige en huiselijke sfeer voor de zorgverlener of zorgbehoevende.

Waarom kiezen voor een mantelzorgchalet?

Een mantelzorgchalet biedt een reeks voordelen. Het stelt familieleden in staat om samen in één huis te blijven en biedt steun en comfort in moeilijke tijden. Het biedt ook een betaalbare mantelzorgoptie met de voorzieningen die nodig zijn voor succesvolle mantelzorg. Onze chalets zijn speciaal ontworpen voor mantelzorg en kunnen worden aangepast aan de individuele zorgvraag.

Een mantelzorgchalet biedt de mogelijkheid om:

 • De zorgbehoevende of mantelzorger in een vertrouwde omgeving te laten wonen;
 • Privé en zorg gescheiden te houden;
 • Rust te nemen en even alleen te zijn;
 • 24 uur per dag hulp aan te bieden.

Prijsopgave aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je gewoon eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Wij adviseren je graag. Als je het formulier zo volledig mogelijk invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze voorraad mantelzorgchalets

Onze mantelzorgchalet modellen

Vanaf
€ 78.380

Eco lodge modellen

Binnen ons Eco lodge assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 89.990,-

Maximo modellen

Binnen ons Maximo assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 62.160

Milagro modellen

Binnen ons Milagro assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 88.900

Marisol modellen

Binnen ons Marisol assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 82.570

Madina modellen

Binnen ons Madina assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 81.950

Modesta modellen

Binnen ons Modesta assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 38.500

Zorgwoningen

Binnen ons zorgwoningen assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 69.990

Qube modellen

Binnen ons Qube assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE

De voordelen van een mantelzorgchalet

 • Kant-en-klaar geleverd;
 • Compact en betaalbaar;
 • Kwalitatieve materialen en constructie;
 • Geschikt voor zowel mantelzorgers als mantelzorg behoevenden;
 • Inclusief moderne en praktische inrichting;
 • Voorzien van alle gemakken. Goed geïsoleerd, zowel wat geluid als warmte betreft;
 • Aangepast aan de persoonlijke wensen en behoeften van de bewoner(s);
 • Ingedeeld en vormgegeven naar jouw voorkeur, met hulp van onze adviseurs.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Een mantelzorgchalet op maat of een voorraadmodel?

Op korte termijn een mantelzorgchalet nodig? Wij hebben kant-en-klare mantelzorgwoningen op voorraad, klaar voor snelle levering. Maar als je een meer op maat gemaakte aanpak nodig hebt, kunnen we de perfecte zorgunit samenstellen die voldoet aan je individuele behoeften via het adviesproces van onze adviseurs. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijsopgave aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je gewoon eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Wij adviseren je graag. Als je het formulier zo volledig mogelijk invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Een mantelzorgchalet is een woning op het terrein van iemand die zorg behoeft. De woning is bedoeld voor de zorgverlener. Het is tevens mogelijk dat de persoon die zorg nodig heeft in de mantelzorgchalet gaat wonen. In dat geval woont de zorgverlener in het bijbehorende huis.

Een mantelzorgchalet is een chalet die dienst doet als mantelzorgoplossing. Het is een mantelzorgwoning.

Het is mogelijk om zonder vergunning een mantelzorgchalet op je eigen terrein te laten plaatsen. Echter gelden er wel algemene voorwaarden voor de plaatsing en het formaat van het chalet. Vanuit de gemeente kunnen specifieke beperkingen gelden. Informeer dus altijd bij jouw gemeente wat de mogelijkheden zijn.

Voor een mantelzorgwoning gelden dezelfde regels als voor andere zogenaamde “bijbehorende bouwwerken”. Het formaat van de woning is afhankelijk van de grootte van jouw tuin of erf. De woning mag in ieder geval niet groter wezen dan 100m2 en niet hoger dan het bijbehorende huis.

Tekening VS realisatie

Mantelzorgwoning tekeningMantelzorgwoning bouwen

(sleep de pijltjes om de afbeelding te bekijken)