Houten mantelzorgwoning

Ontdek de vele voordelen van een houten mantelzorgwoning

Overweeg je een mantelzorgwoning te kopen? Ontdek hier alle voordelen van houten mantelzorgwoningen.

Mantelzorg is een belangrijke taak, die veel tijd en energie kost. Een houten mantelzorgwoning biedt je de mogelijkheid om dit thuis te doen, in een veilige en comfortabele omgeving. Hieronder vind je een aantal voordelen van houten mantelzorgwoningen:

Betaalbaar: houten mantelzorgwoningen zijn relatief goedkoop in aanschaf en onderhoud.

Milieuvriendelijk: hout is een natuurlijk materiaal dat goed isoleert. Dit maakt houten mantelzorgwoningen energiezuinig, wat beter is voor het milieu.

Comfortabel: houten mantelzorgwoningen zijn aangenaam om in te wonen. Ze houden de warmte goed vast, waardoor je minder last hebt van tocht en kou.

Wat is een houten mantelzorgwoning?

Een houten mantelzorgwoning is een speciale, huisvesting die is ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van mantelzorgers. Deze huizen zijn meestal vrijstaand en hebben een aparte ingang, badkamer en slaapkamer. Sommige houten mantelzorgwoningen zijn ook uitgerust met een keuken en/of woonkamer.

Houten mantelzorgwoningen zijn ontworpen om de maximale mate van comfort, veiligheid en gemak te bieden aan mantelzorgers.

Waarom kiezen voor een houten mantelzorgwoning?

Houten mantelzorgwoningen bieden vele voordelen, zoals een comfortabele en veilige woonomgeving, vele indelingsmogelijkheden, en het gebruik van duurzaam materiaal.

Een houten mantelzorgwoning kan worden aangepast aan jouw unieke woonbehoeften. Er zijn vele verschillende soorten houten mantelzorgwoningen beschikbaar, dus je kunt er altijd een vinden die perfect bij je past. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige houten bungalow of een luxe houten villa, er is altijd een houten mantelzorgwoning die aan al jouw wensen voldoet.

Een houten mantelzorgwoning is ook een duurzame keuze. Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal, dat vele jaren meegaat. Een houten mantelzorgwoning is dus een investering in je toekomstige comfort en veiligheid.

Voordelen van onze houten mantelzorgwoningen

 • Comfortabel om in te wonen, biedt alle gemakken van een stenen woning
 • Milieuvriendelijk en duurzaam materiaal.
 • Biedt veel privacy voor mantelzorger
 • Goed geïsoleerd en vochtbestendig
 • Gemakkelijk te onderhouden

D&G Mantelzorgwoningen kan kant-en-klare mantelzorgwoningen plaatsen. Geheel verzorgd op jouw terrein. Kies uit één van de succesvolle modellen, of laat een houten mantelzorgwoning op maat maken. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Prijsopgave aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Wij adviseren u graag. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze voorraad mantelzorgwoningen

Onze mantelzorgunits modellen

Vanaf
€ 78.380

Eco lodge modellen

Binnen ons Eco lodge assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 89.990,-

Maximo modellen

Binnen ons Maximo assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 62.160

Milagro modellen

Binnen ons Milagro assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 88.900

Marisol modellen

Binnen ons Marisol assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 82.570

Madina modellen

Binnen ons Madina assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 81.950

Modesta modellen

Binnen ons Modesta assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 38.500

Zorgwoningen

Binnen ons zorgwoningen assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE
Vanaf
€ 69.990

Qube modellen

Binnen ons Qube assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
MEER INFORMATIE

De voordelen van een houten mantelzorgwoning

 • Kant-en-klaar geleverd;
 • Compact en betaalbaar;
 • Kwalitatieve materialen en constructie;
 • Geschikt voor zowel mantelzorgers als mantelzorg behoevenden;
 • Inclusief moderne en praktische inrichting;
 • Voorzien van alle gemakken. Goed geïsoleerd, zowel wat geluid als warmte betreft;
 • Aangepast aan de persoonlijke wensen en behoeften van de bewoner(s);
 • Ingedeeld en vormgegeven naar jouw voorkeur, met hulp van onze adviseurs.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Een houten mantelzorgwoning op maat maken of kiezen voor een voorraadmodel?

Wij hebben diverse mantelzorgwoningen op voorraad die snel geleverd kunnen worden. Het is daarnaast ook mogelijk om een houten mantelzorgwoning op maat te laten maken. In overleg met onze adviseurs kies je de mantelzorgwoning die het beste bij jouw wensen past.

Prijsopgave aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Wij adviseren u graag. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Een houten mantelzorgwoning is een duurzame keuze. Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal, dat vele jaren meegaat. Een houten mantelzorgwoning is dus een investering in je toekomstige comfort en veiligheid.

Een houten mantelzorgwoning is een speciale huisvesting die is ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van mantelzorgers. Deze huizen zijn meestal vrijstaand en hebben een aparte ingang, badkamer en slaapkamer.

Nee, je hoeft geen vergunning aan te vragen voor een houten mantelzorgwoning. D&G Mantelzorgwoningen is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de levering van houten mantelzorgwoningen. Wij kunnen kant-en-klare mantelzorgwoningen leveren die snel op jouw terrein geplaatst kunnen worden.

Tekening VS realisatie

Mantelzorgwoning tekeningMantelzorgwoning bouwen

(sleep de pijltjes om de afbeelding te bekijken)