Een zorgwoning kopen

Mantelzorgwoning kopen?

Mantelzorgwoning kopen? Mantelzorgwoningen zijn erg in trek. Ze bieden de mogelijkheid om langdurig te wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast is het ook mogelijk om deze zorgwoningen aan te passen naar jouw wensen. Zo kan je er zeker van zijn dat de woning perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Wat zijn zorgwoningen?

Zorgwoningen zijn kleine, eenvoudige huizen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met zorgbehoefte. Deze woningen zijn vaak gebouwd in woonwijken en hebben een eigen tuin of terras. Dit zorgt ervoor dat je zelfstandig kunt wonen, maar toch in de buurt bent van mensen die je kent en vertrouwt.

Mantelzorgwoningen zijn er in verschillende soorten en maten. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een woning te kopen met één slaapkamer of twee slaapkamers. Het is belangrijk om te bedenken hoeveel ruimte je nodig zult hebben. Als je bijvoorbeeld een woning wilt kopen met twee slaapkamers, zorg er dan ook voor dat je een badkamer en keuken hebt.

Voor wie is een zorgwoning geschikt?

Zorgwoningen zijn geschikt voor mensen met zorgbehoefte. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je chronisch ziek bent, een beperking hebt of ouder bent. Als je zorgbehoefte nodig hebt, is het fijn om te weten dat je zelfstandig kunt wonen in een zorgwoning. Je hoeft niet in een verzorgingstehuis of zorginstelling te wonen en behoudt dus zelf de vrijheid om te bepalen hoe je jouw dag wilt indelen.

Prijsopgave aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Wij adviseren u graag. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze voorraad modellen

  Onze modellen

  bouwbesluit
  Vanaf
  € 78.380

  Eco lodge modellen

  Binnen ons Eco lodge assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
  MEER INFORMATIE
  bouwbesluit
  Vanaf
  € 89.990,-

  Maximo modellen

  Binnen ons Maximo assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
  MEER INFORMATIE
  bouwbesluit
  Vanaf
  € 62.160

  Milagro modellen

  Binnen ons Milagro assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
  MEER INFORMATIE
  bouwbesluit
  Vanaf
  € 88.900

  Marisol modellen

  Binnen ons Marisol assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
  MEER INFORMATIE
  bouwbesluit
  Vanaf
  € 82.570

  Madina modellen

  Binnen ons Madina assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
  MEER INFORMATIE
  bouwbesluit
  Vanaf
  € 81.950

  Modesta modellen

  Binnen ons Modesta assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
  MEER INFORMATIE
  bouwbesluit
  Vanaf
  € 38.500

  Zorgwoningen

  Binnen ons zorgwoningen assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
  MEER INFORMATIE
  bouwbesluit
  Vanaf
  € 69.990

  Qube modellen

  Binnen ons Qube assortiment maken we onderscheid in vier verschillende uitvoeringen, prijscategorieën en afmetingen. Allen met hun eigen specificaties.
  MEER INFORMATIE

  De voordelen van het kopen van een zorgwoning

  • Zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving.
  • Geen hoge huurkosten.
  • Aanpasbaar naar jouw wensen.
  • Speciaal ontworpen voor mensen met zorgbehoefte.

  Als je interesse hebt in het kopen van een zorgwoning, neem dan contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van zorgwoningen. We helpen je graag met het vinden van de perfecte zorgwoning!

  Prijsopgave aanvragen

  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Wij adviseren u graag. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Veelgestelde vragen

  Stap 1 –  Kies het type zorgwoning dat je wilt kopen uit onze brochure.

  Stap 2 – Neem contact met ons op voor advies en informatie.

  Stap 3 – We maken een afspraak om te kijken op locatie en/of andersom kun je langskomen in de fabriek.

  Stap 4 – Zorg ervoor dat alle documenten, vergunningen en papieren in orde zijn.

  Stap 5 –  We gaan met je in zee en kunnen dan de zorgwoning leveren.

  – Een kopie van je ID of paspoort

  – Een kopie van je zorgverzekeringspolis

  – Een kopie van je inkomensgegevens (loonstrook, uitkeringsspecificatie etc.)

  – Een kopie van je bankafschriften

  Wij helpen je graag verder met het proces van het kopen van een zorgwoning.

  Voor een mantelzorgwoning gelden dezelfde regels als voor andere zogenaamde “bijbehorende bouwwerken”. Het formaat van de woning is afhankelijk van de grootte van uw tuin of erf. De woning mag in ieder geval niet groter wezen dan 100m2, en niet hoger dan uw eigen huis. Wilt u een advies op maat over de grootte van een mantelzorgwoning? Onze adviseurs geven u graag advies, zonder verplichtingen.

  Een mantelzorgwoning is een gewild object, en behoudt door zijn solide constructie lang zijn marktwaarde. Zeker de “enkele” modellen zijn eenvoudig door te verkopen aan een nieuwe eigenaar. D&G mantelzorgwoningen kan u ondersteunen bij de doorverkoop of verhuur van uw woning.

  Tekening VS realisatie

  Mantelzorgwoning tekeningMantelzorgwoning bouwen

  (sleep de pijltjes om de afbeelding te bekijken)