Maatwerk zorgunit – uitvoering 1

Model: Zorgunit model 1
Afmetingen (lxb): 5.50 x 3.30
Oppervlakte: 18.15 m2

Prijs: € 38.500

  Maatwerk zorgunit – uitvoering 2

  Model: Zorgunit model 2
  Afmetingen (lxb): 6.50 x 3.50
  Oppervlakte: 22.75 m2

  Prijs: € 51.290

  Maatwerk zorgunit – uitvoering 3

  Model: Zorgunit model 3
  Afmetingen (lxb):7.50 x 4.00
  Oppervlakte: 30 m2

  Prijs: € 62.540

  Maatwerk zorgunit – uitvoering 4

  Model: Zorgunit model 4
  Afmetingen (lxb): 8.50 x 4.00
  Oppervlakte: 34 m2

  Prijs: € 65.270

  Wat is een zorgwoning?

  Een zorgwoning is een woning die speciaal ingericht is voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Zorgwonen is een vorm van zorg die steeds vaker wordt toegepast in Nederland. Het doel van zorgwonen is om mensen zoveel mogelijk zelfstandig te laten wonen, met behulp van professionele zorgverleners. Zorgwoningen zijn een populair alternatief voor traditionele zorginstellingen, zoals verpleeghuizen.

  Wat zijn de voordelen van zorgwoningen?

  Een zorgwoning biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele zorginstellingen. Zo zijn zorgwoningen kleinschaliger en huiselijker, waardoor bewoners zich sneller thuis voelen. Ook kunnen zij zelf meer invloed uitoefenen op hun leefomgeving en dagelijkse routines, waardoor cliënten zich meer thuis voelen en zich zelfstandiger voelen.

  Wat is het verschil tussen een aanleunwoning en een zorgwoning?

  Een zorgwoning is een speciale woning die is ingericht voor mensen met zorgbehoefte. Een aanleunwoning is een gewone woning met enkele aanpassingen, zoals een traplift of een douche op de begane grond. Aanleunwoningen zijn bedoeld voor mensen die zorgbehoefte hebben, maar nog zelfstandig kunnen wonen met behulp van enkele aanpassingen in hun leefomgeving.

  Hoe vind je een geschikte zorgwoning?

  Er zijn verschillende manieren waarop je een geschikte zorgwoning kunt vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Waar kan een zorgwoning worden geplaatst?

  Een zorgwoning kan zowel binnen als buiten een zorginstelling geplaatst worden. Het is belangrijk om te kijken naar de wensen en behoeften van de cliënt. Samen bekijken we wat de beste plek is voor de zorgwoning.

  Prijsopgave aanvragen

  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Wij adviseren u graag. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

  Plaats reactie